Yılmaz Erdoğan'dan 'Gibi' Yorumu

Yılmaz Erdoğan'dan 'Gibi' Yorumu... Feyyaz Yiğit Ve Zafer Algöz'ü Karşı Karşıya Getirmişti

Yılmaz Erdoğan, Münaşaka adlı tek kişilik gösterisi için Harbiye sahnesine çıktı. Yılmaz Erdoğan burada dünyaca ünlü aktör Russell Crowe hakkında bir itirafta bulundu. Yılmaz Erdoğan, Feyyaz Yiğit ile Zafer Algöz arasındaki Gibi polemiği hakkında konuşmaktan ise kaçındı.
Yılmaz Erdoğan'dan 'Gibi' Yorumu
Yılmaz Erdoğan
Yılmaz Erdoğan tek kişilik gösterisi Münaşaka için Harbiye Açıkhava Sahnesi'ne çıktı. Kariyeri hakkında açıklamalarda bulunan Yılmaz Erdoğan, "Organize İşler'in senaryosunu yazmak için Köyceğiz'e gideceğim. Sonbahara kadar senaryoyu bitireceğim" dedi. 
Bir dönem dünyaca ünlü aktör Russell Crowe ile çalışan Erdoğan "Russell Crowe'a Organize İşler dizisinde yer alması için teklif götürecek misiniz?" sorusuna, "Kendisiyle çok uzun zaman önce bunun için konuşmuştuk. Bir senaryo göndereceğim" diyerek itirafta bulundu.

Gibi Polemiğine Dahil Olmak İstemedi Ama...

Zafer Algöz sosyal medya üzerinden Feyyaz Yiğit'in 'Gibi' dizisi hakkında alaycı sözler kurmuştu. Trend Topic dahi olan olay hakkında Yılmaz Erdoğan, "Ben o polemiğin içinde değilim" karşılığını vererek konu hakkında tarafsızlığını ilan etmiş oldu.
Gibi Polemiğine Dahil Olmak İstemedi Ama...
Zafer Algöz
kaynak: akşam magazin

2 Yorumlar

  1. Bir dönem dünyaca ünlü aktör Russell Crowe ile çalışan Erdoğan "Russell Crowe'a Organize İşler dizisinde yer alması için teklif götürecek misiniz?" sorusuna, "Kendisiyle çok uzun zaman önce bunun için konuşmuştuk. Bir senaryo göndereceğim" diyerek itirafta bulundu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılmaz Erdoğan, "Ben o polemiğin içinde değilim" karşılığını vererek konu hakkında tarafsızlığını ilan etmiş oldu.

      Sil
Daha yeni Daha eski