Putin Macron'u Adeta Ti'ye Aldı

Kremlin'deki zirvede dikkat çeken kare: Putin Macron'u adeta ti'ye aldı

Putin Macron'u adeta ti'ye aldı
Putin-Macron Görüşmesi

Rus lider Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kremlin'de bir araya gelip Ukrayna krizini görüştü. İki liderin oturduğu masada birbirlerine olan uzaklığının yanı sıra, Putin'in Macron'u eli cebinde karşılaması dikkat çekti. Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim savaş sınırına dayanırken, Türkiye'nin de aralarında olduğu birçok ülke tansiyonu düşürmek için diplomatik yollara başvurmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın zamandaki Ukrayna ziyaretinden sonra, krizin diğer faktörü Rusya'ya da bir başka NATO ülkesi Fransa ziyarette bulundu. 

Kremlin`de Ukrayna Zirvesi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ukrayna krizini görüşmek üzere Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile buluştu. Macron'u eli cebinde karşılayıp selam veren Putin, sergilediği rahat tavırlarla konuğunu pek fazla umursamadığın gösterdi. Salonda oldukça uzun bir masanın iki ucuna oturan liderler, bir bölümü gazetecilere açık gerçekleşen görüşmeye daha sonra baş başa devam etti.

Putin Makron`a "Sen" Diye Hitap Etti

Görüşmenin basına açık kısmında açıklamalarda bulunan Vladimir Putin, Rusya ve Fransa'nın güvenlik konusunda ortak endişeleri bulunduğunu belirterek Macron'a bu sorunun çözümünde yer almasından dolayı teşekkür etti. kaynak: tgrt haber

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski