Güzel Oyuncu Özlem Gezgin Başrol

“Hayır” Dizisinin Başrolünde Güzel Oyuncu Özlem Gezgin Var

İzmir’de My Su Aden By Şems Productıon Company tarafından çekilecek olan Hayır adlı aksiyon dizisinin başrolünde yer alacağını belirten Oyuncu Özlem Gezgin, “Aksiyon dizisinde başrolde yer almak benim için gerçekten çok değerli. Aksiyon-polisiye yapımları birçok insanın ilgisini çeken detaylara sahip. Ben de bu detayların tam içerisinde yer alacağım için kendimi çok özel hissediyorum.” ifadelerinde bulundu.
Güzel Oyuncu Özlem Gezgin Başrol
Güzel Oyuncu Özlem Gezgin Başrol
‘Hayır’ dizisinin yapımcısı Şems Özkan aynı zamanda dizinin erkek başrol oyuncusu. Dizinin kadın başrol oyuncusu olan Özlem Gezgin, İzmir’de çekimleri yapılacak olan aksiyon-polisiye dizisinin Türkiye’de gündem olacağını ifade ediyor. Gezgin, “Hayır dizisinde yer alacak olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Çünkü aksiyon dizilerini çok seviyorum. Bu tür yapımların çekim sürecinin de çok eğlenceli geçtiğini biliyorum. Dizinin konusu oldukça ilgi çekici. Aslında hayatın her anında karşımıza çıkan duyguların bir arada olduğunu söyleyebilirim. Yani dizideki olaylar hayatın ta kendisi. Bu nedenle oldukça gerçekçi bir yanı bulunuyor.” sözleriyle rol alacağı diziye dair açıklamalarda bulundu.

Aksiyon Dizisinde Bulunmak Benim için Çok Özel

İzmir’de çekilecek olan bir aksiyon dizisinde yer alacağı için kendisini çok mutlu ve heyecanlı hissettiğini belirten Özlem Gezgin “İçerisinde yer alacağım yapım, daha önce de belirttiğim üzere aksiyon türünde. Bu tür dizileri izlemek de oyuncu olarak yer almak da çok değerli. Bu nedenle İzmir’de çekimleri sürecek olan diziyle ilgili oldukça heyecanlıyım. Ayrıca İzmir’i çok seviyorum. İzmir’de çekimlerin olması beni ayrıca heyecanlandırıyor.” İfadeleri ile mutluluğunu dile getirdi. 

Başrolde Yer Alacağım

Hayır adlı yapımda başrolde yer alacağının altını çizen Özlem Gezgin, dizinin senaryosunun çok ilgi çekici olduğunu belirtti. Trajikomik hikayelerin yer aldığını belirten Gezgin, konuyla ilgili açıklamalarını “Oyuncu olmak aslında farklı hikayeleri deneyimlemektir. Farklı yapımlarda yer alarak aslında ruhunu yansıttığım karakterlerle ilgili bir şeyler öğreniyorum. Bu nedenle farklı projelerde yer almanın benim için çok özel olduğunu söyleyebilirim. Hayır dizisinde başrolde yer alacağım için de ayrıca heyecanlıyım. Aslında yer aldığınız yapımda bir karaktere ne kadar duygu yükleyebiliyorsanız o kadar iyi bir iş yapmışsınız demektir. Bu nedenle başrol olsun ya da olmasın hiç fark etmez, rolüne büründüğüm karakteri ne kadar iyi canlandırabildiğime bakarım. Her biri oyunculuk açısından bir deneyim.” Sözleri ile noktaladı. 
 kaynak: acunn

2 Yorumlar

  1. Çünkü aksiyon dizilerini çok seviyorum. Bu tür yapımların çekim sürecinin de çok eğlenceli geçtiğini biliyorum. Dizinin konusu oldukça ilgi çekici. Aslında hayatın her anında karşımıza çıkan duyguların bir arada olduğunu söyleyebilirim. Yani dizideki olaylar hayatın ta kendisi. Bu nedenle oldukça gerçekçi bir yanı bulunuyor.” sözleriyle rol alacağı diziye dair açıklamalarda bulundu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tür dizileri izlemek de oyuncu olarak yer almak da çok değerli. Bu nedenle İzmir’de çekimleri sürecek olan diziyle ilgili oldukça heyecanlıyım. Ayrıca İzmir’i çok seviyorum. İzmir’de çekimlerin olması beni ayrıca heyecanlandırıyor.” İfadeleri ile mutluluğunu dile getirdi.

      Sil
Daha yeni Daha eski