Kübra Denizci'den Haftalık Burç Yorumları

Karma Astrolog Kübra Denizci, Haftalık Burç Yorumlarını Açıkladı.

Şans Gezegeni Jüpiter’in Burcunuza Etkisi

Bolluk, bereket, şans gezegeni Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim tarihleri arasında Koç burcunda hareket edecek. Bu dönemde cesaret, özgüven, hırs ve mücadele gücü çok aktif olacak. Ateş elementinden Koç, Aslan ve Yay burçlarının en fazla olumlu etkiyi alacağı bu dönemde, hayatınızın şanslı alanını fark etmek için yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.
Kübra Denizci'den Haftalık Burç Yorumları
 Kübra Denizci'den Haftalık Burç Yorumları

Koç: Şans gezegeni Jüpiter’in burcunuza geçişi ile birlikte kendiniz ve yapabileceklerinize olan inancınız artacak. Hayatınızı pozitif bir şekilde etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizdeki kişilerden maddi ve manevi destek alabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı, hukuk ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir dil öğrenmek için bir kursa yazılabilirsiniz, bolca seyahat edebilirsiniz.
Boğa: Bir süre kendinizi çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. Duygusal açıdan bir arınma, şifalanma süreci olabilir. Korkularınız ve kaygılarınızla yüzleşmek, bunları aşmak için profesyonel destek alabilirsiniz. Bu süreçte sizden gizlenen şeyleri öğrenebilir ve şüphe ettiğiniz konularla ilgili bir farkındalık oluşturabilirsiniz. Uzak ülkelere seyahat etmek, inziva ve şifa kampları, meditasyon çalışmaları için verimli bir dönem başlıyor. 
İkizler: Kişisel hedeflerinize ulaşmak, bu konularsa takdir almak, destek bulmak açısından çok avantajlı bir dönem başlıyor. Tanınırlığınız artabilir, hedeflerinize ulaşmak açısından maddi imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevreniz genişleyerek, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu dönemde her türlü grup aktivitesi size fırsat sağlayacak. Derneklerde, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz.
Yengeç: Kariyerde ilerleme, terfi, profesyonel aktiviteleri arttırmak açısından fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Toplum içindeki statünüzü değiştirecek, saygınlığınızı arttıracak gelişmeler olabilir. Yurtdışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Yaptığınız işlerde yaratıcılığınız artabilir, daha özgüvenli hareket edebilirsiniz. Babanızla olan ilişkileriniz gelişir, babanızın hayatında sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir.
Aslan: Hayata bakış açınızı değiştirecek, manevi açıdan size iyi gelecek olaylar yaşayabilirsiniz. Yaşama ve insanlığa dair yeni düşünce modelleri, ideolojileri benimseyebilirsiniz. Başka şehirlere, ülkelere seyahat edip, farklı kültürlerdeki kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Yurtdışında yaşama, eğitim, ticaret fırsatı yakalayabilirsiniz. Akademik kariyer ve eğitim hayatı açısından da çok avantajlı bir dönem olacak.
Başak: Önümüzdeki dönemde maddi açıdan ortaklıklarda şanslı olacaksınız. Eşinizin ya da ortağınızın gelirlerindeki artış size fayda sağlayabilir. Borç, kredi, tazminat, miras konuları gündeme gelebilir. Okült ve ruhsal anlamda gelişim, farkındalık için çok güzel bir zaman dilimidir. Sağlık problemleri olanlar bu dönemde alternatif tedavileri deneyebilirler. Ameliyat olabilir. Sezgileriniz güçlenebilir.
Terazi: Size fayda sağlayacak bir ortaklık başlatabilirsiniz. Bu dönemde kaynakları birleştirmek, fikir paylaşımı yapmak, ortak yatırımlar verimli olacaktır. İkili ilişkiler için şanslı bir dönemdir. Mutluluğu ve hayatı başkası ile paylaşmak keyif verir. İlişkinizde de ileriye yönelik adımlar atabilirsiniz. Evlilik teklifi alabilirsiniz. Yabancı kültürlerden birileriyle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. 
Akrep: Çalışma koşullarınızı iyileştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gündelik hayatınızda size destek olacak birileri olabilir. Evinizi, ofisinizi değiştirmek bu dönemde size iyi gelebilir. İş arkadaşlarınızla, yöneticilerinizle, yanınızda çalışan kişilerle iyi anlaşabilirsiniz. İletişiminiz güçlenebilir. Sağlık açısından olumlu bir dönemdir. Bedeniniz güçlenebilir, spor ve diyete başlayabilirsiniz. Size fayda sağlayacak doktor, terapist vb ile çalışma fırsatı bulabilirsiniz.
Yay: Çocuk sahibi olmak için çok avantajlı bir dönemdir. Çocukla ilgili aktiviteler ve alınacak kararlarda şanslı etkiler vardır. Bu dönemde tüp bebek tevasine başlanabilir. Aynı zamanda aşk hayatı hızlanır, yeni tanışmalar olabilir. aşk hayatında tutku, heyecan ve dinamizm hakimdir. Eğer sanat ve spor gibi bir alanla ilgileniyorsanız başarı elde edebilirsiniz, yeni bir eğitime başlamak size fayda sağlayabilir.
Oğlak: Ailenizle bağlantılı konularda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Annenizle ilişkileriniz gelişebilir, aile içinde kırgınlıklar varsa barışma fırsatı da vardır. Düğün, organizasyon,  doğum gibi durumlar aile içindeki bağları güçlendirebilir. Ev, arsa vs yatırımları için olumlu bir zamandır. Bahçe işleri, restorasyon, toprakla ilgili hobilerden keyif alınabilir.
Kova: Araştırmalar, eğitimler, sınavlar açısından çok iyi bir dönemdir. İletişiminiz güçlenebilir, algılarınız açılır, yeni bilgileri kolaylıkla kavrayabilirsiniz. Makale yazmak, blog açmak, eğitim vermek, yayın yapmak için bu dönemi kullanabilirsiniz. Fikirsel açıdan da zenginlik hissedersiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz daha keyifli bir hale gelir, birbirinize destek olabilirsiniz. Eğlenceli seyahatler ve tatil planları yapılabilir.
Balık: Bolluk ve bereket önümüzdeki dönemde sizinle olacak. Finansal açıdan çok verimli olacak bu dönemi, elinizdeki kaynakları doğru yatırım araçlarında değerlendirerek kullanabilirsiniz. Gelirleriniz artabilir. Yatırım amaçlı gayrimenkul alabilirsiniz. Aynı zamanda özdeğer duygunuz da gelişir, kendinize güveniniz artar. Gerçekten sevildiğinizi ve güvende olduğunuzu hissedebilirsiniz.
Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

4 Yorumlar

Daha yeni Daha eski