İrem Derici Ses Kayıtlarını İfşa Edecek

İrem Derici, Cem Belevi'nin Açıklamalarını Gördü, Çılgına Döndü! Ses Kayıtlarını İfşa Edecek

İrem Derici'yi aldattığı haberleri ile gündeme gelen Cem Belevi, çıkan haberleri inkar eden bir açıklamada bulundu ve Derici'yi çok sevdiğini söyledi. Cem Belevi'nin açıklamalarını gören ünlü şarkıcı İrem Derici çileden çıktı. Açıklamalarda bulunan Derici, "Über samimiyetsiz açıklamayı izledim de... Ben birkaç saat uyuyup, uyanıp her şeyi anlatayım ya... Bu sahtekarlık artık sıktı. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?" ifadelerini kullandı.

İrem Derici Ses Kayıtlarını İfşa Edecek

Kendisini aldatması nedeniyle ayrıldığı Cem Belevi'ye ikinci bir şans veren İrem Derici, yeniden ihanetle sarsıldı. İrem Derici, Cem Belevi'yi hedef alarak sosyal medya hesabından "Saltanat sona erdi çeyrek popçu! Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." ifadelerini kullanmıştı.

İhanet haberlerinin magazin manşetlerinde yerini almasının ardından Cem Belevi, açıklamada bulundu. İddiaları kabul etmeyen ünlü şarkıcı Belevi, şunları söyledi:

ses kaydı irem derici

"Çok değerli bir meslektaşım var, çok güzel de bir yürek var. Artık onu ne fevrileştirdiyse, ne öfkelendirdiyse bilmiyorum, bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini çok sevdim. Hepimiz inişli çıkışlı ilişki yaşıyoruz. Yürütemedik, olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, dolu dolu yaşayan, hisleriyle hareket eden bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatma, yok başka şeyler! Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz da. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Fevrice ağzından çıkanlara, söylediklerine takılmıyorum. Canı sağ olsun. İçi rahat olsun, benim içim çok rahat."

İrem Derici, Belevi'nin açıklamasının ardında küplere bindi. Yeni bir açıklama bulunan Derici, "Über samimiyetsiz açıklamayı izledim de... Ben bir kaç saat uyuyup, uyanıp her şeyi anlatayım ya... Bu sahtekarlık artık sıktı. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım şimdi kötü çocuk imajı çizemem!' mi olsun ilk konumuz yoksa alevler attığın influenver'lar mı sen seç! Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez." ifadelerini kullandı.


3 Yorumlar

  1. Kendisini aldatması nedeniyle ayrıldığı Cem Belevi'ye ikinci bir şans veren İrem Derici, yeniden ihanetle sarsıldı. İrem Derici, Cem Belevi'yi hedef alarak sosyal medya hesabından "Saltanat sona erdi çeyrek popçu! Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." ifadelerini kullanmıştı.

    YanıtlaSil
  2. bu iremin de başı dertten kurtulmadı yav

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski