2022 yılında Koç ve yükselen Koç burcunu neler bekliyor?

2022 yılında Koç ve yükselen Koç burcunu neler bekliyor? Karma Astrolog Kübra Denizci yorumladı

Sevgili Koçlar 2022 yılının gündeminde maddi konular ön planda olacak. Elinizdeki kaynakları değerlendirmek, yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Daha önce başlamış olan işlerle ilgili bir gelişim dönemi olarak düşünebilirsiniz. Bu dönem hem elinizdeki parayı arttırmak, hem de kaynaklarınızı korumak isteyeceksiniz. Kredi, borç, miras konuları ve aynı zamanda ortak yapılan işlerden kazanılan paralar vereceğiniz kararları etkileyecek. Yatırım amaçlı borçlanmalar gerçekleşebilir. 2022 yılına borçlu giriyorsanız dikkat! Bu sene piyasalardaki hareketlilik sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir, risk alırken ölçüyü kaçırmamak gerekiyor.

Kübra Denizci

Şans gezegeni bu sene size içe dön çağrısı yapıyor. Kendi özdeğerinizi fark etmek, içsel anlamda bir keşif yaşamak adına bu sene sık sık yalnız kalmak, inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Yaşamdaki koşturma artık size eskisi kadar zevk vermiyor olabilir. Bu seneyi bir yenilenme ve farkındalık dönemi olarak düşünebilirsiniz. Ruhunuzdaki gelişim size büyük bir sezgisellik verebilir. Spiritüel konulara, yoga, meditasyon, nefes gibi çalışmalara ilginiz  artabilir. Ruhsal dönüşüm sizi yeniliklere hazırlayacak. Kalbinizde yeni olana dair umutlar yükselecek. Yılın en önemli konusu size neyin iyi geldiğini ve ruhunuzun ihtiyaç duyduğu şeyi fark etmek. Bu sene hayal ettikleriniz, Jüpiter Koç geçişinde size harekete geçme imkanı verecek. Bu sene kalbinizde, zihninizden geçenlere çok dikkat edin, her an gerçek olabilir. Yaratım enerjisinin çok yüksek olacağı bir yıl sizleri bekliyor.

Satürn sizi arkadaşlar, sosyal çevre konusunda bir yapılandırma döneminden geçiriyor. Hayatınızda size fayda sağlamadığını düşündüğünüz bazı kişilerle yollarınız ayrılabilir. Gelecek planları, hayata bakışınız, beklentileriniz değiştikçe çevrenizdeki kişileri de sorgulayacaksınız. Bu sene içinde tanıştığınız yeni kişiler ortak projeler ve iş birlikleri açısından size avantaj sağlayabilir. 

11 Mayıs- 28 Ekim 2022 arası dönemde Jüpiter Koç burcunda hareket ederken, size 2023 yılının da fragmanını sunacak. Bu süreci olumlu bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özellikle aşk ve ilişkilerle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir, ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz, evlenebilirsiniz. Kendinize olan özgüveninizin artacağı, bol bol seyahat edebileceğiniz, size gelişim fırsatı verecek eğitimler alabileceğiniz bu süreci elinizden geldiğince faydalı geçirmelisiniz.

2022 yılının hayatınıza güzellikler getirmesi dileğiyle!

Karma Astrolog Kübra DENİZCİ


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski