Ünlülerden "Dünya Kadınlar Günü" Paylaşımları

kadınlar günü

 İşte ünlülerin sosyal medyada yaptıkları Kadınlar Günü paylaşımları!

8 Mart 'Dünya Kadınlar Günü'ne özel sosyal medya platformlarından birçok paylaşım yapıldı. Magazin dünyasının ünlü isimleri Dünya Kadınlar Gününü Kutlamayı ihmal etmedi. İşte ünlülerin sosyal medyada yaptıkları Kadınlar Günü paylaşımları!

 Burcu Esmersoy

Sadece 1 gün degil elbette! İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına firsat verdigi icin seviyorum bu guzel günü... Bir de kadinlarin birbirlerine destek olmalari gerektigini, yarismanin degil birbirimizin basarisina ortak olmanin güzelliğini yaşamanin ruhumuza ne kadar iyi geldiğini hatirlatmak icin, günümüz kutlu olsun.

Seren Serengil

Bugün bizim günümüz... Dik duran, ayaklarının üstüne basan, kendi calışıp kendi kazanan başarılı olan boyun eğmeyen kendini ezdirmeyen sevmesini ama gerektiğin de terketmesini bilen bazen ana bazen baba bazen kadın bazen erkek bazen bir erkekten daha çok erkek olabilen gururlu aldatmayan dürüst kadınların  günü bugün... kutlu olsun.

Meryem Uzerli

Kadınlar Günü, Erkekler Günü, Sevgililer Günü, Çocuklar Günü... İster kadın, ister erkek, isterse de çocuk olsun, insanlara her gün saygıyla, hoşgörüyle, önyargısız ve her şeyden önce de sevgi ile yaklaşmalıyız. Unutmamalıyız ki, hepimiz sadece et ve kemikteniz. Yaşadığımız her gün Tanrı'nın bize bir hediyesidir ve hiç kimse bir diğerinden ne daha az, ne de daha fazla değerli değildir. Bu bağlamda herkese şunu hatırlatmak isterim ki, eğer kadınlar -Allah'ın yardımıyla- onu doğurmasaydı, insanlık diye birşey olmazdı. Tanrı'ya saygı duymak, kadına saygı duymak demektir...

Tolgahan Sayışman

Başta benim kainat güzellerim eşim, kardeşim, annem ailem olmak üzere tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutlarım...

Ebru Şallı

Doğruyum, çalışkanım, işçiyim, anneyim, korkmayanım , karşılıksız sevenim, uykusuzum, güçlüyüm , aşçıyım , sporcuyum, dinleyenim, sevgiliyim, koruyanım, doyuranım , sevgıyım, yanindayim ve her şeyim biz herşeyiz. Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun! 

Kadir Doğulu

Kadın gülmezse olur mu? O zaman çiçekte açmasın! "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" hepimize kutlu olsun!

Gülse Birsel

Yere sağlam basın, her düştüğünüzde üstünüzü silkeleyip kalkın ve yürümeye devam edin. İyi çalışın, iyi eğlenin. Kendi rotanızı kendiniz çizin. Hangi çılgın size zincir vuracakmış, şaşarım! 
Bir de "Yapamazsın, senden olmaz" diyenlerin suratına bakıp böyle gülün! 8mart

 

4 Yorumlar

  1. Nazım hikmetin dediği gibi: kadın benim annem kız kardeşim.... kadınlarımıza iyi davranalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum size by ekonometrist. kadınlar ölmesin.

      Sil
  2. bütün kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  3. uygun fiyata ev verelim kadınlara özel kampanyamız var :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski