Şampiyonlar Ligi'nde Eva Murati Müjdesi

eva murati

Şampiyonlar Ligi'nde Eva Murati müjdesi! Türkiye detayı...

Futbolseverlerin beğeniyle takip ettiği İampiyonlar Ligi 'nin güzel sunucusu Eva Murati canlı yayın ile geri döndü. Murati ile ilgiliTürkiye detayı dikkat çekti.

Güzel spiker Eva Murati, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından tatile çıkmıştı. Şampiyonlar Ligi 'nde Son 16 Turu heyecanı dün akşam oynanan maçlarla tekrar başladı.

Süper Kupa Finalinde Geri döndü


eva şampiyonlar ligi

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal arasında oynanan Süper Kupa finali yayını için Eva Murati, ekranlara geri dönmüştü.

1 Milyon Takipçi 

Instagram'da yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan güzel spikerin paylaştığı bikinili fotoğraflarına beğeni yağmıştı.

Dönüşü büyük İlgi Topladı 

Güzel spiker, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçlarıyla birlikte yeniden ekranlara döndü. Siyah bir elbise tercih eden Eva Murati, yine büyük bir beğeni topladı.

Antalya`dan Kopamıyor 

Şampiyonlar Ligi'nin güzel sunucusu Eva Murati, Antalya'dan kopamıyor. Antalya'da yaz tatilini geçiren Murati, soluğu yeniden bu şehirde aldı. Antalyaspor'u ziyaret etti, tarihi yerleri gezdi.

Türk futbolseverlerin bir Numarası

eva

Murati, Antalya'da havuz kenarından yaptığı paylaşmılarla hayranlarını mest etmişti. Bir hayli fazla Türk takipçiye sahip olan güzel spiker, Türk takımlarını ve Antalyaspor'u yakından takip ediyor.

Forma Hediye Edilmişti

Tatil için Antalya'da yer alan Murati'ye Akdeniz ekibi tarafından forma, atkı ve maske hediye edildi. Antalyaspor'dan yapılan açıklamada "Şehrimizde tatil yapan Şampiyonlar Ligi’nin ünlü spikeri Eva Murati şanlı formamızı giydi! Tatil için Antalya’yı seçen Eva Murati’ye Yönetim Kurulu üyemiz Emrah Çelik forma, atkı ve maske hediye etti." ifadeleri kullanılmıştı. 

                                          kaynak: milliyet

 

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski