Rosalinda'nın Yıldızı Thalia Çok Değişti!

Thalia

Rosalinda'nın yıldızı Thalia çok değişti! Son halini görenler gözlerine inanamadı

1999 yılında ekrana getirilen Meksika yapımı pembe dizi Rosali'nda yayınlandığı dönem büyük bir hayran kitlesi elde etti. Rosalinda'nın başrolü şarkıcı Thalia'nın son hali ortaya çıktı. Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Thalia'nın son halini görenlerin ağzı açık kaldı.

Pembe dizi furyasının en sevilenlerinden olan Rosalinda'nın başrol oyuncusu şarkıcı Thalia, son hali ile gündem oldu. 1999 yılında ekran macerasına başlayan Rosalin'da dizisinin yıldız bakın şimdi ne yapıyor...

Tahlia, 50 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle büyülüyor. Latin Grammy ödüllü Meksikalı Latin pop şarkıcısı, besteci, söz yazarı ve oyuncudur. Latin Grammy ödüllü Meksikalı Latin pop şarkıcısı, besteci, söz yazarı ve oyuncudur.

Mezzo-soprano sese sahip, Latin müziğinin en güçlü vokallerinden biri olarak kabul edilir. Müzik kariyerine 80'lerin başında Din Din adlı bir çocuk grubunun solisti olarak başladı. 1986 yılında, o zamanlar Latin Amerika'da ses getirmiş olan Timbiriche müzik grubuna katıldı ve grup ile 5 stüdyo albüm yayınladı.

Rosalinda

1989 yılında gruptan ayrıldı. Artık solo artist olma isteği başlamıştı ve o yıl ilk albümünü hazırlamak üzere Los Angelas'a yerleşti. Latin popunun en önemli temsilcilerinden biri olarak gösterilen Thalía, bugüne dek dünya çapında 40 milyondan fazla satmıştır. "1990'lı yılların en çok satan Latin şarkıcısı" unvanını taşır. Rol aldığı pembe diziler ile Türkiye'de de binlerce hayranı olan yıldız, en çok tanınan Meksikalı aktrislerdendir. Gelmiş geçmiş en çok satış yapmış Meksikalı kadın şarkıcıdır.

Meksika
                                                                           kaynak: akşam magazin

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski