Dünyanın En Güzel Çocuğu Seçilmişti!

Thylane Blondeau

Dünyanın en güzel çocuğu seçilmişti! Son halini görenler inanamadı

2007 yılında dünyanın en güzel çocuğu seçilen Thylane Blondeau, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Şimdilerde 21 yaşında olan ve modellik yapan Blondeau, güzelliğiyle hayran bırakıyor.

6 yaşındayken dünyanın en güzel çocuğu seçilen Thylane Blondeau, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Sosyal medyada paylaştığı pozlarıyla beğeni yağmuruna tutulan modelin Instagram'da 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Mynet'te yer alan habere göre, 2001 yılında Fransa'da dünyaya gelen Thylane Blondeau, henüz 4 yaşındayken modellik yapmaya başladı

2007 yılında Dünyanın En Güzel Çocuğu seçilen Thylane Blondeau, 16 yaşındayken dünyaca ünlü bir kozmetik markasının reklam yüzü oldu.

Thylane Blondeau

Moda tasarımcısı Veronika Loubry ve Fransız futbolcu Patrick Blondeau'nun kızı olan Thylane Blondeau, çeşitli defilelerde boy gösteriyor.

Hayatına dair kareleri paylaşmayı ihmal etmeyen Thylane Blondeau'nun, Instagram'da 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Thylane Blondeau, bir süredir Benjamin Attal ile aşk yaşıyor.
Thylane Blondeau

Erkek arkadaşının doğum gününü kutlayan Thylane Blondeau, romantik paylaşımına 'Sana sahip olduğum için dünyanın en şanslı kızıyım. Sensiz hayatın anlamı yok' notunu düşmüştü.  kaynak: akşam 

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski