Ünlülerden Sıla Şentürk Paylaşımı!

Giresun'da yaşayan 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün ailesinin zoruyla nişanlandığı Hüseyin Can Gökçek tarafından önceki gün vahşice katledilmesi, Tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Yurdu ayağa kaldıran kan donduran olaya ünlülerden de tepkiler geldi. İşte ünlülerin Sıla Şentürk paylaşımı…

ünlülerin sıla tepkisitepkisi

Giresun'da yaşayan 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün ailesinin zoruyla nişanlandığı Hüseyin Can Gökçek tarafından vahşice katledilmesi, Tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Ünlüler de çocuğun öldürülmesine tepkilerini sosyal medyadan gösterdiler.

sıla cşnayeti ebru gundeş
Ebru Gündeş

Daha 16 yaşında bir çocuk... Nasıl kıydınız be caniler... İsimler değişiyor, acı her gün kat be kat büyüyor ama hiçbir şey değişmiyor.

derya uluğ sıla cinayeti
Derya Uluğ

Daha 16 yaşında, kim bilir ne hayalleri vardı… Bu katilleri aramızda rahatça dolaştıran yasalar değişmediği sürece daha çok isim duyacağız maalesef.

ceyhun yılmaz sıla cinayeti
Ceyhun Yılmaz

Bi genç kızımız daha ölüyor.
Kalan kahroluyor
Katiller bitmiyor!

emre belözoğlu sıla cinayeti
Emre Belözoğlu

Sıla henüz 16 yaşındaydı.

can yılmaz sıla cinayeti
Can Yılmaz

“16 yaşındaki #SılaŞentürk Giresun’da zorla nişanlandırıldığı erkek Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürüldü. Fail yakalandı.” Haber burada bitmemeli, bu çocuğu öldüren baştan ayağa kimlerse onları da yakalamalı devlet. Çocuğu el birliği ile öldürenlerden o canın hesabı sorulmalı.

doğa rutkay sıla cinayeti
Doğa Rutkay

#SılaŞentürk

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski