Umut Evirgen'in Aşk Hayatını Masaya Yatırıyoruz

Son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri de şüphesi işletmeci Umut Evirgen oldu. Ünlü kadınlar ile yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen Umur Evirgen ilişki defteri de bir hayli kabarık. Biz de sizler için Umur Evirgen'in aşk hayatını masaya yatırdık.

Umut Evirgenin Sevgilileri

Umut Evirgen, son zamanlarda magazin basının en gözde isimlerinden oldu. İşletmeciliğinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Umut Evirgen'in aşk hayatı da bir hayli karmaşık. Umut Evirgen'in aşk yaşadığı ünlü kadınların en büyük ortak noktası ise hepsini oyuncu olması... Umut Evirgen'in sevgililerini ve aşk hayatını sizler için masaya yatırdık.

Tuba Büyüküstün İle Tanındı

tuba büyüküstün

Umut Evirgen'i ilk olarak Tuba Büyüküstün ile aşk yaşamasıyla tanıdık. Umut Evirgen ile Tuba Büyüküstün, 2017 yılında 6 yıllık eşi Onur Saylak'tan boşanmasının ardından aşk yaşamaya başladı. İkili 2020 yılında ayrılık kararı aldı.

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun İle Aşk Yaşamaya Başladı

melisa şenolsun

Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün ile ayrılmasından kısa bir süre sonra oyuncu Melisa Şenolsun'a gönlünü kaptırdı. Ancak ikilinin de aşkı uzun sürmesi ve sonu hüsran oldu.

Serenay Sarıkaya Aşkı Magazin Gündemini Salladı

serenay sarıkaya

Umut Evirgen, kısa bir süre önce hem güzelliği hem de başarılı oyunculuk performansı ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Kısa bir ayrılık yaşayan ikili, Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayranı tarafından saldırıya uğramasının ardından yeniden barıştı. Şimdilerde çiftin ayrıldığı konuşuluyor.

Nur Fettahoğlu İle Aşk Yaşıyor İddiası

nur fettahoğlu

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen ile sosyal medya hesabından yaptığı samimi paylaşım ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Nur Fettahoğlu ile Umut Evirgen'in aşk yaşadığı iddiaları büyük ses getirdi. Nur Fettahoğlu, açıklamada bulunarak "Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla" şeklinde konuştu. kaynak: akşam

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski