Gigi Hadid'in İlham Veren Sokak Stili

Gigi Hadid
Gigi Hadid

Gigi Hadid, güzelliği ve neşeli mizacı ile kısa sürede model dünyasının sevgilisi haline geldi ancak onun bu kadar ünlü yapan şeylerden biri de tarzı. Hadid, çizgili pantalonlardan, kıvrımlı elbiselere ve feminen salaş gündelik tarzından, dalgalı yakalı şık bluzlere kadar kıvrımlarını nasıl giydireceğini biliyor. Ünlü model, beyaz sade bir tişört ve kot pantolonu seçimiyle bile harikalar yaratıyor. İşte Gigi Hadid ve moda anlayışı...

O sokak stilinin kraliçesi...

Gigi Hadid

Gigi Hadid , ilk olarak 2014'te Moda Haftası podyumuna çıktığında , moda dünyası ayağa kalktı. O günden bu güne podyumların aranılan yüzü olan manken, aynı zamanda moda anlayışıyla da konuşuluyor.
Gigi Hadid

Modellik kariyerine iki yaşında Baby Guess ile başlamasına rağmen, California'daki liseden mezun olduktan ve New York'a gittikten sonra stil yıldızı için işler gerçekten başladı
Gigi Hadid

Gigi Hadid, sokak stili ve tarzıyla herkesi büyülemeye devam ediyor. Onun moda anlayışı kulis dedikodularından öteye geçiyor.

2013 sonbaharında, New School'da kriminal psikoloji okumak için yola çıktı, ancak modelleme işleri onun birkaç dersi kaçırmasına neden olduğu için çalışmalarını askıya aldı.
baby gues

Gigi Hadid sokak stili bir başka!

Ünlü yıldız Fransa'nın Paris kentindeki The Le Royal Monceau Hotel'den çıkarken ekoseli kaşe pardösüsü ile görüntüleniyor.
Gigi Hadid

25 yaşındaki güzel manken, başarılı kariyerinin yanı sıra sokak stiliyle de moda dünyasını üzerine çevirmiş durumda... Siyah tek omuzlu parlak bluzunu şalvar model bir pantalonla desteklemiş ve oldukça iddialı görünüyor.
gigi hadid

Instagram'da 60 milyondan fazla takipçisi olan Gigi, dünyada iyi şeyler yapmak için yararlanabileceği devasa bir platforma sahip.
gigi hadid

Beyaz onun vazgeçilmezlerinden biri. Siyah tabanlı ayakkabıları ve çantasıyla tarzına siyah dokunuşlar veren Gigi Hadid'in dantel detaylı gömleği dikkat çekiyor. kaynak: posta
Gigi Hadid

 

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski