Genç Kızlara Podyum Desteği Verecekler

inliler destek için podyumda
Geleceğin Güçlü Kadınları
Hazal Filiz Küçükköse, Sedef Avcı, Hira Koyuncuoğlu, Gökçe Akyıldız, Aslı Bekiroğlu gibi ekranların ünlü isimleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde genç kızların eğitimine destek olmak için podyuma çıkıyor.

Türkiye’nin başarılı 24 kadını, “Geleceğin Güçlü Kadınları” projesi ile bir araya geliyor. Moda tasarımcıları Tuvana Büyükçınar Demir, Raisa Vanessa, Zeynep Tosun, Özlem Kaya, Sudi Etuz ve Meltem Özbek’in “1940’lardan günümüze” konseptinde hazırladığı tasarımları podyumda sergileyecek.

Hazal Filiz Küçükköse, Sedef Avcı, Hira Koyuncuoğlu, Gökçe Akyıldız, Aslı Bekiroğlu, Burcu Kara, Cansu Tosun, Ebru Şahin, Ezgi Eyüboğlu gibi ekranların güzel isimlerinin podyuma çıkacağı defile, 8 Mart Salı günü Maximum UNIQ Hall’da gerçekleşecek. Çağla Şikel’in sunuculuğunu üstleneceği gecede defile sonrası Cem Yılmaz’ın yöneteceği açık artırmada her döneme ait bir tasarım satışa sunulacak.
Açık artırma ve bilet satışından elde edilecek tüm gelirler üniversite öğrencisi genç kadınların desteklenmesi için Toplum Gönüllüleri Vakfı burs fonlarına aktarılacak. kaynak: kelebek eki

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski